De ervaringen met deze bijeenkomsten zijn enorm positief: herkenning, steun, tips en praktische informatie worden gedeeld tijdens een twee of drie uur durend programma. En door de lokale en regionale samenwerking verbindt en verstevigt de band tussen de mantelzorger, de gemeente en de zorg- en welzijnsorganisaties.  

Wil jij zelf een meet-up organiseren? We maken het je gemakkelijk! We hebben een stappenplan ontwikkeld met beeldmateriaal, voorbeeldteksten, briefings, een budgetindicatie en promotiematerialen. Je kunt deze eenvoudig downloaden om te gebruiken voor jouw eigen meet-up. 

Toch liever een samenwerking? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om de crew in te huren. Bekijk de factsheet, de kostenindicatie en stuur dan snel een e-mail aan moederaandelijn@wehelpen.nl

Meet-up Maastricht

"Wethouder Mara de Graaf vertelt over haar eigen ervaringen en de impact die de zorg voor haar zieke moeder had op haar (jonge) leven."

Ik wil zelf een meet-up organiseren

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt gelijk een stappenplan met alle benodigde informatie en materialen. Veel succes!