De ervaringen met deze bijeenkomsten zijn enorm positief: herkenning, steun, tips en praktische informatie worden gedeeld tijdens een drie uur durend programma. En door de lokale en regionale samenwerking verbindt en verstevigt de band tussen de mantelzorger, de gemeente en de zorg- en welzijnsorganisaties.  

De vraag naar deze meet-ups is groter dan de mogelijkheid om bij je langs te komen. Daarom hebben we een stappenplan ontwikkeld om zelf een meet-up te organiseren. Je kunt eenvoudig beeldmateriaal, voorbeeldteksten en promotiematerialen downloaden om te gebruiken voor jouw eigen meet-up. En als je dat wilt je evenement op deze website laten vermelden, zodat geïnteresseerden zich langs deze weg eenvoudig kunnen aanmelden.

Toch liever een samenwerking? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden om de crew in te huren. Stuur een e-mail aan moederaandelijn@wehelpen.nl

Meet-up Maastricht

"Wethouder Mara de Graaf vertelt over haar eigen ervaringen en de impact die de zorg voor haar zieke moeder had op haar (jonge) leven."

Ik wil zelf een meet-up organiseren

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt gelijk een stappenplan met alle benodigde informatie en materialen. Veel succes!