Manteling, samenwerkende Zeeuwse mantelzorgsteunpunten, WeHelpen en New Amsterdam Film Company nodigen je van harte uit voor de digitale meet-up Moeder aan de Lijn  - Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? 

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? 

Deze meet-up is helaas niet geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan voor hen heftig en verdrietig zijn.   

De bijeenkomst wordt via Zoom aangeboden. Je ontvangt een persoonlijke link na aanmelding. Log op 3 december in vóór 13.00 uur. Helaas is het met het oog op het programma daarna niet meer mogelijk om aan te sluiten.   

Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt WeHelpen samen met onderstaande mantelzorgorganisatie en mantelzorgsteunpunten. Zij kunnen na afloop van de meeting éénmalig een bericht naar je sturen met informatie over hun dienstverlening. Ook WeHelpen kan jou na afloop van de meetup éénmalig een bericht sturen om je te informeren over haar mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan.  

Pers en zorgprofessionals worden verzocht vooraf schriftelijk contact op te nemen met moederaandelijn@wehelpen.nl.  

Eerst meer weten?

Manteling
0118 – 55 35 30
info@mantelingwalcheren.nl
VrijwilligersHuis Borsele
0113 - 31 19 99
info@vrijwilligershuis.nl
SMWO Goes en Schouwen-Duiveland
0113 277111
info@smwo.nl
Cederhof Kapelle
0113 - 34 34 74
info@cederhof.eu
Hulst voor Elkaar
0114 68 47 00
pvinke@hulstvoorelkaar.nl
Esther Geluk
06-22991085
contact@esthergelukmzm.com
Aanmelden