Zorg jij wel eens voor een ander? Voor je vader, je moeder? Of iemand uit de buurt? Of verwacht je dat in de toekomst te doen? En is het soms lastig te combineren met je werk? Doe dan mee aan de online meet-up Moeder aan de Lijn.   

Onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de theatervoorstelling 'Ma') bekijk je fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn en ga je met andere mantelzorgers in gesprek. Wat betekent het nu eigenlijk om zorg te verlenen? Hoe groot is de impact op jouw leven en je werk? Hoe houd je de balans? 

Doe mee aan de meet-up. Laten we leren van elkaar! 

  • Balans werk en mantelzorg 
  • Leren van elkaar 
  • Tips en handvatten voor lastige situaties 
  • Gewoon thuis te volgen op pc, laptop, tablet of smartphone 
  • Gratis voor leden en niet-leden

Er is plaats voor 80 personen, dus meld je snel aan. Toch liever 's middags? Meld je dan aan voor 6oktober via https://moederaandelijn.nl/online/ledenvereniging0610. 

We vragen je vriendelijk om vóór 19.00 uur aan te sluiten. Helaas is het na aanvang niet meer mogelijk om toegang te krijgen.

Betrokken organisaties kunnen je éénmalig een bericht sturen met informatie over hun diensten op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan. 

Eerst meer weten?

Eerst meer weten?Aanmelden