Zoals altijd opent gastheer Eric Corton het programma en verwelkomt de aanwezigen: "Dag Marieke, hey Leonie, ha Marian, fijn dat jullie er zijn. Laten we samen kijken naar wat fragmenten en vooral met elkaar in gesprek gaan hoe het eigenlijk met ons is."

Hij stelt deze vraag ook aan Nanette, 37 jaar, 'glas halfvol'-houding, boeken- en kattengek en getrouwd met 'de liefste man'. Die een hersenbloeding kreeg. "We waren op vakantie een paar jaar geleden. Ik wist gewoon niet wat me overkwam! Ik ging meteen googelen, maar dat moet je dus niet doen!" Ze gingen het revalidatietraject in: "Een ander zorgde voor hem en ik maakte me zorgen. Hij was halfzijdig verlamd, had ook eenmaal thuis overal hulp bij nodig. Ik ben nog steeds stapeldol op hem. Maar hoe kun je deze situatie nog als relatie zien? Als gelijkwaardige partners? Dat hield me wel bezig." Als Eric haar vraagt hoe ze dat hebben opgelost, lacht ze: "Met onwijs veel humor. Door te genieten van kleine dingen. En van elkaar. Want hij is er nog en ik hou van hem."

De tijd vliegt zoals altijd voorbij. Te snel voor de aanwezigen rondt Eric de allerlaatste meet-up af. "Maar dat doe ik niet voordat ik even iemand speciaal wil bedanken. Gespreksleidster Marian, werkzaam bij Stichting Welzijn Lochem, gaat vanaf morgen met pensioen. Ze heeft vele jaren haar energie ingezet voor deze doelgroep. En daar wil ook ik je graag van harte voor bedanken. Normaal had ik je een grote bos bloemen gegeven. Nu doe ik het op deze manier!" En voor de camera verschijnt een roze roos. Marian straalt en ook de anderen aanwezigen lachen vrolijk. Eric: "Ik wens jullie alle goeds, veel sterkte, fijne dagen en vooral een gezond 2021. Hopelijk zien we elkaar dan een keer fysiek. Tot dan!"