Een aantal reacties:

“Wat mij energie geeft? Die tien minuutjes dat hij de volière schoonmaakt. De stilte geeft mij zoveel energie: ik kijk er de hele week naar uit.”

“Als zorgprofessional kon ik meekijken bij de plenaire gedeelten. En kregen we een eigen besloten ruimte om te netwerken met anderen. Eigenlijk ging het daar maar over één ding: wat een mooie manier om mensen te verbinden!”

“Bedankt voor de waardevolle sessie van gisteren. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar heb het als nuttig ervaren.” 

“Pas toen ik letterlijk neerviel, zag ik dat het anders moest. Ik ben het gesprek aangegaan. Dat was verschrikkelijk moeilijk. Mijn advies: wacht niet tot jouw wake-up-call maar ben je bewust van jouw grenzen voordat het te laat is.”

"Ik heb inmiddels vijf partijen gevonden om zelf een meet-up te organiseren voor de mantelzorgers in de Zaanstreek. Ik vind het nu al heel leuk om dit te doen."

“Wat fijn dat ik mocht deelnemen het is voor mij erg zinvol geweest. Wat kon Eric ook fijn vertellen en hij stelde goede vragen.”

Wil je ook meedoen aan een meet-up? Op moederaandelijn.nl/meetups vind je alle data en tijden. Helaas kunnen we je niet fysiek ontmoeten, maar we helpen je graag met technische ondersteuning. Het voelt misschien een beetje spannend achter een schermpje in plaats van in een volle zaal. Maar zo de moeite waard, dus doe het gewoon. 

Of om met de woorden van Karin te spreken: "Deze bijeenkomst was erg waardevol. Ondanks dat je in een scherm zit, kom je toch tot hele mooie gesprekken. Een stukje diepgang. Je ziet herkenbare patronen bij een ander en dat geeft herkenning."