Op dit moment is het toegestaan om met 30 personen in één ruimte te zijn, mits op 1,5 meter afstand en met maximaal 4 personen aan tafel. Concreet betekent dit dat we fysiek kunnen doorgaan met 21 mantelzorgers en 7 gespreksleiders aan 7 tafels. Via internet kunnen 100 mensen op een veilige manier aansluiten via het programma Zoom, op dezelfde dag en tijd. Je zit digitaal in een groepje met een gespreksleider. En je gaat online naar de 'zaal' waar je door Eric Corton wordt begroet, hij een mantelzorger interviewt en fragmenten laat zien. Net als in de fysieke bijeenkomst. Uiteraard word je daarbij door ons technisch ondersteund. 

Samen met de lokale organisatie maken we per bijeenkomst een keuze. Op dit moment betekent dit het volgende:

De overige meet-ups maken binnenkort hun keuze.

Heb je je al aangemeld? Ook als je op de wachtlijst staat, of juist hierop terecht komt omdat er minder mensen in één ruimte mogen zijn: je ontvangt van ons bericht met een instructie en toelichting. Daarnaast vind je informatie op de webpagina van jouw meet-up. 

We houden je op de hoogte.