Concreet betekende dit uitstel van de geplande meet-ups en het staken van alle voorbereidingen. Via social media, mailings en directe contacten hebben we betrokkenen regelmatig geïnformeerd over updates. Gelukkig kunnen we vanaf 1 juli de organisatie van de meet-ups weer hervatten, zij het met een paar aanpassingen. 

Aanpassingen 

Belangrijkste is dat we elkaar veilig kunnen ontmoeten. De locaties moeten aan de dan geldende RIVM-maatregelen voldoen: er moet voldoende afstand tussen en aan tafel zijn. We maken de data zo snel als mogelijk bekend. Had je je al eerder aangemeld? Dan ontvang je een e-mail van ons. Je hoeft je niet opnieuw aan te melden. Als je op de nieuwe datum bent verhinderd, kun je reageren op dat bericht. 

En als we een nieuwe lockdown zouden krijgen?

Als een meet-up opnieuw geen doorgang kan vinden als gevolg van corona, bijvoorbeeld door een regionale lockdown, wordt de bijeenkomst omgezet in een online meet-up op dezelfde datum. We hebben samen met Stichting Welzijn Lochem ervaring opgedaan met ZOOM en het resultaat was positief. 

We gaan er weer voor! Houd onze website en social media in de gaten voor nieuwe data. Of geef je op voor onze nieuwsbrief