Een bekende host gaat met het publiek in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Waarom doe je dat en wat betekent het voor jouw leven? Wie kunnen jou daarbij helpen en wie kun jij inspireren met jouw kennis?

De ervaringen met deze bijeenkomsten zijn enorm positief: herkenning, steun, tips en praktische informatie worden gedeeld tijdens een drie uur durend programma. En door de lokale en regionale samenwerking verbindt en verstevigt de band tussen de mantelzorger, de gemeente en de zorg- en welzijnsorganisaties.  

De vraag naar deze meet-ups is groter dan de mogelijkheid om bij je langs te komen. Daarom is een stappenplan ontwikkeld om zelf een meet-up te organiseren. Je kunt eenvoudig beeldmateriaal, voorbeeldteksten en promotiematerialen downloaden om te gebruiken voor jouw eigen meet-up. En je evenement ook op de website moederaandelijn.nl laten vermelden, zodat geĂ¯nteresseerden zich langs deze weg eenvoudig kunnen aanmelden.

Wil je zelf een meet-up Moeder aan de Lijn organiseren? Kijk op https://moederaandelijn.nl/zelforganiseren en je kunt gelijk aan de slag. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail aan moederaandelijn@wehelpen.nl