Tijd voor jezelf

Onder deskundige leiding van gastheer Eric Corton werden de aanwezigen meegenomen in het programma, dat van confronterend naar bruikbare tips werd geleid. "Ik moet niet alleen meer tijd voor mezelf vrijmaken, ik ga het nog doen ook!" zei een van de gasten na afloop.

Je bent niet alleen

Als animatie zongen Eveliene Pas en Boaz Tooren een zelfgeschreven lied. Ook hun 'Je bent niet alleen' is bedoeld om mantelzorgers te inspireren om vol te houden. Eveliene is zelf jonge mantelzorger en Boaz spreekt uit eigen ervaring.

Giftset BordjeVol

In de goodiebag die de deelnemers na afloop mee naar huis gingen, zit ook een speciale giftset van BordjeVol, de methode die door WeHelpen is ontwikkeld om het capaciteitsbeslag van activiteiten spelenderwijze in kaart te brengen en inzichtelijk te maken hoe lang de situatie nog vol te houden is.BordjeVol kan zelfstandig worden doorlopen, of met hulp van Mantelzorg Farent. Ze zijn bereikbaar via mantelzorg@farent.nl of 073-2068800.