Daarnaast bieden we organisaties een stappenplan aan om zelf een meet-up te organiseren. Zoals Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP). Wil je naar een van hun meet-ups op 9 november 's avonds in Nootdorp, 11 november 's middags in Delfgauw of 12 november 's avonds in Pijnacker? Meld je dan aan via hun website

Gehoord in Amsterdam:

"Onze situatie is verdrietig. Maar als je het vergelijkt met de jonge mantelzorger hier aan tafel, dan besef ik dat zij het nog moeilijker heeft. Dat relativeert, verbindt en nodigt mij gelijktijdig uit om haar met mijn ervaringen te proberen te helpen."

Kom naar een van de meet-ups

Niemand beter dan gastheer Eric Corton kan je uitleggen waarom je hierbij wilt zijn. 

Meet-ups met thema Werk en Mantelzorg

Het combineren van werken en mantelzorgen is een actueel en complex thema. Elien, één van de personages in de documentaire, moet zelfs een keuze maken en stopt dan met werken. Steeds meer mantelzorgers worden hiermee geconfronteerd. Op termijn krijgt dit zelfs economische consequenties. Moeder aan de Lijn organiseert daarom een aantal meet-ups met specifieke aandacht voor het thema 'werk en mantelzorg'. Deze worden samen met een organisatie georganiseerd, die de bijeenkomst wil aanbieden aan haar medewerkers. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail aan moederaandelijn@wehelpen.nl.