Espria ledenvereniging, Wijzelf en New Ams nodigen je van harte uit voor de digitale meet-up Moeder aan de Lijn  - Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? 

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. 

Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? Doe mee aan de meet-up. Laten we leren van elkaar! 

  • Balans zorglast en zorgkracht 
  • Leren van elkaar 
  • Tips en handvatten voor lastige situaties 
  • Meedoen op pc, laptop, tablet of smartphone (let op goede wifi, webcam en microfoon)
  • Gratis voor leden en niet-leden van Espria Ledenvereniging

Er is plaats voor 80 personen, dus meld je snel aan. 

We vragen je vriendelijk om vóór 14 uur aan te sluiten. Helaas is het na aanvang niet meer mogelijk om toegang te krijgen.

Onderstaande organisatie kan je éénmalig een bericht sturen met informatie over hun diensten op het gebied van mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan. 

Eerst meer weten?

Servicecenter
088 - 383 20 00
service@ledenvereniging.nl
Aanmelden