Heb je de meet-up vorig jaar gemist? Goed nieuws: WeHelpen, Humanitas Groningen Stad, Stichting Platform Hattinga Verschure en New Amsterdam Film Company nodigen je nogmaals van harte uit voor de meet-up Moeder aan de Lijn  - Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? op zondagmiddag 26 januari 2020. 

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. 

Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? 

Deze bijeenkomst is minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan voor hen heftig zijn. 

Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt WeHelpen samen met onderstaande mantelzorgorganisatie. Zij kunnen na afloop van de meeting éénmalig een bericht naar je sturen met informatie over hun dienstverlening. Ook WeHelpen kan jou na afloop van de meetup éénmalig een bericht sturen om je te informeren over haar mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan.  

Eerst meer weten?

Humanitas Stad Groningen: Maaike Louwsma
050 3126000
m.louwsma@humanitas.nl
SPHV: Roelof Lanting
roelof.lanting@sphv.nl
Aanmelden