WeHelpen, StiB en New Amsterdam Film Company nodigen je van harte uit voor de meet-up Moeder aan de Lijn  - Verandert mijn leven als ik zorg voor jou? op donderdagavond 6 februari in De Teruggave / Gasthuisvelden. 

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nou je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is. Hoe doe jij dat, waarom en wat betekent het voor jouw leven? Wat heb je nodig, en wie kunnen jou daarbij helpen? En andersom: wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen? 

Deze bijeenkomst is minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan voor hen heftig zijn. 

Tijdens deze bijeenkomst maakt Nieuwsuur opnames. Aanwezigen worden niet herkenbaar in beeld gebracht en zullen nauwelijks hinder ondervinden. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt. Gastheer Eric Corton en de mantelzorgers die wel worden gefilmd hebben hiervoor toestemming gegeven. 

Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt WeHelpen samen met onderstaande mantelzorgorganisatie. Zij kunnen na afloop van de meeting éénmalig een bericht naar je sturen met informatie over hun dienstverlening. Ook WeHelpen kan jou na afloop van de meetup éénmalig een bericht sturen om je te informeren over haar mantelzorgondersteuning. Wil je hiervan gebruik maken? Klik dan het vakje onder je aanmelding aan.  

Eerst meer weten?

We werken samen met lokale partners om deze meetup te organiseren. Voor vragen over deze meetup en over mantelzorgen kun je met hen contact opnemen.

Steunpunt informele zorg Breda: Joyce Luijbregts
076 750 32 00
info@stib-breda.nl
Aanmelden